L’Esbart participarà en els propers mesos en esdeveniments destacats, tant al Baix Llobregat com fora de Catalunya, i reclama major presència de nois en les diferents seccions

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Esbart Vila d’Esplugues afegeix dues rellevants activitats al seu calendari anual d’actuacions: la XIIIa Trobada d’Esbarts Infantils a Olesa de Montserrat i el Festival Folklórico de Torreagüera (Múrcia).

Així, a més de continuar els assajos pel Gran Espectacle Musical La LLegenda de Sant Jordi, que se celebrarà el  27 d’abril, o  el Festival de Dansa d’Esplugues, que serà el 18 de maig, l’entitat també estarà present en dos actes fora de la ciutat
.

Un d’ells serà la participació de les seccions d’Infantils i Mitjans a la XIIIa Trobada d’Esbarts Infantils a Olesa de Montserrat, el mes de maig, i l’altra és la particiapció de les seccions de Juvenils i Cos de Dansa al Festival Folklórico de Torreagüera (Múrcia), dins del certàmen estatal que es celebra a principis de setembre i que aplegarà grups de dansa de tot l’estat espanyol.

L’Esbart Vila d’Esplugues vol oferir un gran espectacle i deixar ben representada la cultura, i en especial, la dansa catalana. I és per aquest motiu que l’entitat ha iniciat la campanya “Nois, on sou?”, que pretén incorporar més nois al Cos de Dansa ja que actualment, tal i com passa a la gran majoria d’esbarts dansaires, la presència de noies és majoritària.

“Amb més nois, es poden fer balls més diversos i es pot fer més rotació de ballarins. A més, ballar a l’esbart també és fer esport i els nostres ballarins suen tant a l’hora d’assajar com si entrenessin al futbol. És un mite pèsim que la dansa sigui només per noies o sigui una disciplina aburrida”, afirma Antoni Haro, president de l’Esbart Vila d’Esplugues.

L’Esbart, que enguany compleix 28 anys, es marca un doble repte a assolir enguany: incorporar més nois i oferir una bona actuació a Múrcia.

Foto: Cos de Dansa de l’Esbart Vila d’Esplugues actuant al Palau Sant Jordi el passat 1 de desembre de 2012.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here