Pratilletres vol contribuir a difondre les obres literàries, divulgatives i d’investigació dels autors i autores de la localitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]n el marc del Pla de Foment de la Lectura del Prat, la Biblioteca Antonio Martín ha impulsat el projecte Pratilletres, una base de dades d’autors i autores locals amb la finalitat de difondre les seves obres literàries, divulgatives i d’investigació.

El projecte neix amb la voluntat de ser un recurs dinàmic que es nodreixi de la col·laboració ciutadana i està obert a qualsevol suggeriment, correcció, incorporació de noves entrades, que vagin enriquint i perfeccionant aquesta eina, que pretèn ser col·lectiva i viva.

Pratilletres consta, actualment, de 115 entrades d’autors i autores locals, que es poden consultar mitjançant un cercador alfabètic o clicant directament en el nom dels autors/es.

Cadascuna de les entrades té diverses parts: biografia, obra publicada, enllaços als catàlegs on es poden trobar les seves obres i, en alguns casos, vídeos relacionats amb els protagonistes o amb algunes de les seves creacions.

La contribució dels propis protagonistes ha estat un factor molt important per poder elaborar aquesta eina i es pretén que pugui contribuir a convertir la Biblioteca Antonio Martín en un punt de trobada, així com en un trampolí per donar a conèixer les obres dels diferents autors i autores a la ciutadania del Prat i de la comarca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here