Les propostes es poden presentar fins el 4 de març

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]S[/dropcap]’ha convocat a Martorell el 17è concurs de cartells Fira de Primavera i Festa Major 2013, en el qual poden participar totes aquelles persones que siguin majors de 12 anys.

Cada persona pot presentar, com a màxim, dos cartells per festa en un suport de cartolina mida DIN A3, fent constar el nom de la festa i les dates en què es portarà a terme.

Per tal de decidir el cartell guanyador, es tindrà en compte la presència en la proposta gràfica d’elements que facin referència a la Fira de Primavera, fes vila, fes llegenda, fes Primavera, i 20 anys de gegants i capgrossos, pollastre am raïm, banyetes del Diable, etc., en el cas del cartell de la Festa Major.

El termini de presentació dels originals finalitzarà el 4 de març i els cartells s’han de lliurar, juntament amb la butlleta d’inscripció que es pot descarregar al web de l’Ajuntament, a l’oficina d’atenció a l’usuari del Centre Cultural (Plaça de les Cultures, s/n), de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 hores i de dilluns a dijous, de 17.00 a 19.00 hores.

Les persones guanyadores s’enduran 700€ i les finalistes, 300€. També s’atorgarà, en els dos casos, un premi per a l’artista local menor de 16 anys valorat en 60€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here