Aquesta Jornada vol posar de manifest com l’aplicació de les tecnologies mòbils als municipis esdevé un procés irreversible que ha de permetre una millora de la relació amb la ciutadania i de la mateixa gestió local

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper 19 de febrer, a l’Auditori del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, es celebrarà la jornada “Cityapps, la ciutat al mòbil”, organitzada per Localret en el marc del TecnoWeek, i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i del CTecno, que s’adreça tant a càrrecs electes com a tècnics de les administracions locals.

Les conferències s’iniciaran a les 10h i s’allargaran fins les 13:30, amb una pausa-cafè a mig matí. Dues taules que parlaran sobre “Apps urbanes, la visió de les empreses” -en el cas de la primera (10:15h)- i “Apps urbanes, la visió dels ajuntaments”, en el cas de la segona (12:15h).

Així doncs, el programa de la jornada s’estructura entorn a dos grans eixos. Un de primer, en què es contextualitza el panorama actual de les apps als municipis, així com les perspectives d’evolució i on, seguidament, representants d’empreses que estan treballant en aquest àmbit respondran les preguntes i qüestions que se’ls plantegin en una taula rodona. I una segona part, en la que seran diversos representants locals que ens presentaran les seves experiències en l’aplicació de les tecnologies mòbils (model adoptat, finançament, incidència en la gestió, ciutadania, etc.)

La jornada pretén mostrar la importància que té per als municipis l’aplicació de les tecnologies mòbils, que poden permetre millores substancials en la gestió local i en la transparència i la millora de la relació amb la ciutadania.

Alhora, l’aplicació d’aquestes tecnologies ha d’ajudar a configurar el camí cap a les Smart Cities, fent pobles i ciutats més habitables i on l’ús de les TIC ja és imprescindible per a que siguin més ecològiques, sostenibles, econòmiques, eficients, transparents i participatives.

 

Podeu formalitzar la vostra inscripció seguint aquest enllaç.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here