Avui comencen els actes de celebració de la Festa i el cap de setmana el protagonisme serà per al 6è Mercat Medieval

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]C[/dropcap]om cada any per Santa Eulàlia, Esparreguera celebra la seva Festa Major d’Hivern amb un farcit programa d’activitats durant tota la setmana.

La Festa comença avui amb, entre d’altres, el Cafè-concert de la Banda de Música d’Esparreguera, que tocarà a les 17 hores a l’Ateneu, la Marxa per la Pobresa que organitza la Fundació Anunciata, la ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cornellà i el concert de rock, a les 20 hores a la Plaça de la Pagesia, amb l’actuació del grup local Electric Rain.

El cap de setmana, de 10 a 21 hores, els carrers de l’illa de vianants i la plaça del Centre acolliran el 6è Mercat Medieval d’Esparreguera. Els visitants hi trobaran cercaviles, el pregó amb en Guillem d’Esparreguera, conta-contes per tothom, tallers de lluita, jocs de plaça, danses medievals i animacions infantils.

Els jocs infantils estaran ubicats a la plaça del Centre i les passejades amb poni a la plaça de la Constitució. El bufador de vidre, el forn de pa, l’escrivà i altres tallers estaran ubicats a la plaça de Santa Eulàlia, i el terrissaire i el ferrer estaran ubicats a l’entrada de la plaça del Centre. La plaça de l’Ajuntament estarà dedicada a l’artesania i al comerç de la vila i del Montserratí, i també s’hi podrà trobar una taverna catalana.

A més, el diumenge al migidia se celebrarà la Diada Castellera, amb l’actuació dels Castellers de Sabadell i els Castellers d’Esparreguera a la Plaça de Santa Eulàlia, i el 3r Concurs de Teatre d’Esparreguera – Premi Ramon Carbó, amb la representació de “Mentiders” d’A. Neilson a càrrec del Grup Faltagent de Fonollosa Patronat Parroquial.

Les activitats de la Festa Major d’Hivern d’Esparreguera finalitzaran a finals de mes, amb la presentació el 19 de febrer de la 10a edició del Voluntariat per la Llnegua i la representació de “La meva Ismènia” d’E. Labiche a càrrec de l’Associació El Bruc Cultural del Bruc Patronat Parroquial el diumenge 24 de febrer entre d’altres activitats.

A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar el progama d’activitats de la Festa Major d’Hivern d’Esparreguera 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here