L’alt càrrec municipal, ara jubilat, que està imputat en el suposat cas de corrupció urbanística que implica també a l’exalcalde socialista de la localitat baixllobregatina, Agustín Marina; considera el cas com un “assetjament polític”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ntoni Gomà, arquitecte municipal de Castelldefels durant el mandat de l’alcalde del PSC Agustín Marina, va arribar ahir sobre les deu del matí al jutjat numero 8 de Gavà per prestar declaració davant del jutge instructor del cas que investiga suposades irregularitats urbanístiques, comeses a la localitat baixllobregatina entre els anys 1980 i 2005.

L’exalt càrrec municipal, que ara està jubilat, està imputat juntament amb la seva exesposa i antiga gerent de l’empresa municipal que està sent investigada, Castelledefels Projeccions, i un empresari constructor.

 El que fou l’arquitecte municipal de Castelldefels entre el 1987 i fa un any, Antoni Gomà, va negar ahir davant el jutge, que l’Ajuntament del municipi cometés mai cap irregularitat urbanística.

També va negar que en aquest temps s’hagués enriquit personalment de forma irregular, “tot el que tinc ho he guanyat treballant des del 1972”.

A la sortida del jutjat, Gomà va afirmar sentir-se “molt tranquil” confiat en que el cas en què està imputat, juntament amb l’exalcalde socialista Agustin Marina, la seva exdona, també ex alt càrrec municipal, i un promotor, serà arxivat.  va assegurar que l’informe policial que ha motivat el cas està ple d’errors i que tot forma part d’un “assetjament polític”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here