Els concerts i audicions de l’Escola de Música d’Abrera amplien el seu radi d’acció i es traslladaran també a les poblacions de Navàs i Sant Guim de Freixenet

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Escola de Música d’Abrera, juntament amb les de Navàs i Sant Guim de Freixenet, organitzen el Cicle de Concerts de la Catalunya Interior, que fomenta l’audició de música en viu entre l’alumnat i la població en general mitjançant concerts d’estils diversos però amb un enfocament essencialment pedagògic.

El primer concert, del grup de cambra Guillemí Piano Trio, es va realitzar el passat mes de gener a Abrera, on va obtenir una bona resposta de públic  i satisfacció pels aficionats a la música.

El proper, a càrrec de Sailors, música de Taverna, tindrà lloc aquest dissabte 23 de febrer a les 19h. a l’Auditori del Centre Polivalent d’Arera i l’entrada és gratuïta.

El cicle consta de 7 concerts formats per músics vinculats a les tres escoles organitzadores. La proposta d’enguany recull músiques molt diverses que van des de la música antiga, barroca, clàssica i romàntica, fins a la popular i moderna, a càrrec de Sailors, Quartet Altimira, Nakki i Quartet Tres Vents, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here