Enguany, la població és Ciutat Europea de l’esport, Ciutat del Bàsquet català i Destinació de turisme esportiu

El Patronat Municipal de Comunicació i l’entitat local Mec Mec Teatre estan rodant un videoclip anomenat “Som Esport a Castelldefels”, i animen a la ciutadania a participar a una part del rodatge el proper diumenge 24 de febrer. L’audiovisual intentarà reflectir i fomentar l’esperit esportiu de la ciutat, que ha obtingut varis guardons relacionats amb l’esport aquest any.

El Patronat i Mec Mec Teatre han convocat als veïns a participar a la escena final de la gravació, que necessita la participació popular. El rodatge tindrà lloc el proper diumenge 24 de febrer a les 11:30h a la Plaça de les Palmeres de la ciutat. La web de l’Ajuntament recomana a les persones que vulguin participar al vídeo que portin roba d’esports, tot i no ser obligatori.

La pàgina oficial del consistori ha assegurat que l’escena no tindrà cap dificultat i hi podran sortir persones de totes les edats. L’objectiu de la participació ciutadana és centrar el vídeo en les persones, principalment, i expressar la passió per la pràctica esportiva al carrer i als espais públics. Angie Benavent interpretarà la banda sonora del vídeo i el tema oficial de l’any esportiu de la ciutat amb la col·laboració de la cantant de rap Mai (Carlota Feliu).

Ciutat Europea de l’Esport

L’Association for European Capitals and Cities of Sport (ACES) va atorgar a Castelldefels el títol de Ciutat Europea de l’Esport el passat 7 de novembre. El guardó és una distinció que busca que les administracions locals compleixin un paper fonamental i decisiu en l’elaboració d’una política esportiva que contribueixi a millorar el nivell general de salut dels habitants d’un país.

Aquest reconeixement ha estat atorgat a 12 ciutats que acompanyen la ciutat belga d’Anvers com a Capital Europea de l’Esport. Castelldefels és la primera ciutat catalana en ser-ho i a Espanya n’hi ha dues més, Estepona i Lorca. La ciutat ha rebut aquest premi no només per tenir unes instal·lacions o organitzar uns esdeveniments determinats, sinó per promoure l’esport des de les escoles fins a la gent gran.

Ciutat del Bàsquet català i Destinació de Turisme Esportiu

L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va rebre el passat 22 de gener de mans de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, un quadre simbòlic del relleu com a Ciutat del Bàsquet Català. Castelldefels va presentar en el mateix acte les bases de les múltiples activitats que serviran per commemorar la capitalitat d’aquest esport.

L’any 2013  també és Destinació de Turisme Esportiu, especialitzada en rem i piragüisme. El Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va atorgar el reconeixement a la ciutat durant la Feria Internacional de Turisme-FITUR a Madrid, en una trobada que va tenir lloc del 30 de gener al 3 de febrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here