Mig miler de treballadors d’Iberia es van manifestar ahir pels carrers de la capital catalana, la majoria membres de la plantilla de la companyia a l’Aeroport del Prat. Josep Maria Álvarez (UGT), va afirmar que l’estat espanyol “no pot deixar de tenir una companyia aèria de bandera”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]nes 500 persones membres de la plantilla d’Iberia, es van manifestar ahir per la tarda per l’avinguda Tarragona de la ciutat de Barcelona, en contra de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que ha presentat la direcció de la companyia i que pretén acomiadar 4.500 persones.

Des de la manifestació, el secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez, va acusar el govern espanyol de deixar abandonats els treballadors d’Iberia.

El líder de la UGT va dir que un estat com l’espanyol, amb un centre turístic de tant pes econòmic, “no pot deixar de tenir una companyia aèria de bandera”.

Aquesta acció reivindicativa, vol reforçar la vaga que la plantilla d’Iberia està realitzant des de dilluns passat, i que s’allargà fins al proper dia 22 de febrer.  Segons ha assenyalat la companyia en un comunicat, la  vaga transcorre sense incidències destacables en els aeroports i assegura que s’estan complint els serveis mínims.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here