La nevada sorprèn l’àrea metropolitana i deixa gruixos moderats a la comarca. Destaquen els 10 centímetres de neu a Begues i Corbera de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a nevada ha sorprès aquesta matinada gran part de l’àrea metropolitana de Barcelona i ha deixat gruixos destacables d’entre 5 i 10 centímetres a comarques com el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Baix Llobregat i els municipis alts del Maresme.

Segons dades de la Direcció General de Protecció Civil, al Baix Llobregat destaquen acumulacions com els 10 centímetres de neu a Begues i Corbera de Llobregat, o els 8 de Torrelles de Llobregat. També s’han enfarinat localitats com Sant Joan Despí o Castelldefels.

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha desactivat aquest dissabte al migdia l’alerta del pla Neucat per la normalització de les afectacions causades per l’episodi de nevades generalitzat que va començar ahir a la tarda i que s’ha allargat fins aquest matí.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha confirmat que la nevada ja es pot donar per finalitzada, i que durant les properes hores el protagonista serà el fred intens.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here