La diputada del PPC, Eva García, critica que “durant més de la meitat de la setmana no hi ha cap pediatra de guàrdia al municipi” baixllobregatí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l grup parlamentari popular va demanar aquest dimecres al Govern de la Generalitat que s’estableixi un servei permanent d’urgències de pediatria al municipi del Prat de Llobregat.

Els populars van lliurar una proposta de resolució al Parlament de Catalunya, on justifiquen la petició afirmant que actualment els onze metges especialitzats en pediatria que treballen al municipi, només es poden trobar als tres centres d’atenció primària de dilluns a dissabte de nou del matí a vuit dels vespre.

Segons la diputada Eva García, el problema és que “això suposa que durant més de la meitat d’hores de la setmana no hi ha cap pediatra de guàrdia al municipi”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here