El catàleg vol ser un homenatge a les dones i els homes que van lluitar per la recuperació dels drets i les llibertats democràtiques, alhora que una forma de plasmar i donar a conèixer de forma clara i molt visual les circumstàncies històriques d’aquesta lluita

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l programa del Memorial Democràtic del Baix Llobregat que desenvolupa el Centre d’Estudis Comarcals, s’ha proposat d’editar el catàleg de l’exposició “Tothom al Carrer. La Lluita antifranquista al Baix Llobregat. 1960-1979”, comissariada pel Dr. José Fernández Segura i la Dra. Elionor Sellés i Vidal, socis i col·laboradors del CECBLL.

Amb aquest llibre volen recuperar i difondre la memòria històrica més recent i donar a conèixer l’alt grau de compromís que la població de la comarca va mantenir en la lluita antifranquista. Donada la situació de crisi, el Centre demana a la ciutadania que col·labori en aquest projecte, comprant un exemplar de forma prèvia a l’edició, per tal d’aconseguir els recursos necessaris per tirar endavant aquesta iniciativa.

Amb aquest propòsit han utilitzat una plataforma de micromecenatge baixllobregatina, Mecenix. Podeu entrar al web del catàleg i fer l’aportació que cregueu convenient: http://mecenix.com/ca/cataleg-de-lexposicio-tothom-al-carrer. Només cal que aneu seguint les passes que s’hi indiquen.

El micromecentage

crowdfunding en anglès, descriu la cooperació, atenció i confiança col·lectiva de persones que treballen conjuntament i inverteixen diners en altres recursos junts, normalment per Internet, per donar suport als esforços iniciats per altra gent o organitzacions.

El finançament en massa es du a terme amb diversos objectius, des d’ajuda humanitària, periodisme ciutadà, artistes que busquen suport dels seus admiradors, campanyes electorals o recursos per una start-up.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here