Segons la informació del darrer avís emès pel Servei Meteorològic de Catalunya, per aquesta tarda i sobretot al vespre i matinada, hi ha la probabilitat que es superi el llindar de 0 centímetres de neu a cotes superiors a 200 metres a les comarques del Litoral Central i Prelitoral de la demarcació de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]rotecció Civil manté activada la prealerta del pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat pel fred intens, que la pròxima matinada afectarà novament les comarques de l’interior com la passada matinada.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, es preveu que es puguin assolir temperatures mínimes extremes per sota de les habituals per l’època.

La previsió afecta la meitat nord i les comarques del Prelitoral, centre i puntualment a l’interior del terç sud del país. Es preveu que aquest fenomen de fred intens es repeteixi la matinada de dimarts a dimecres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here