L’any 2013 és declarat any del riu amb la voluntat de recuperar els seus valors ambientals, històrics i socials

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]l llarg d’aquest any Pallejà ha pres part de la iniciativa promoguda per la plataforma Llobregat SOStenible per tal de fer del 2013 l’any del riu Llobregat.

Durant els propers mesos, la ciutat baixllobregatina donarà suport a les accions de sensibilització, estudis i propostes de millora al voltant de la conca del Llobregat que es programaran.

Entre les properes actuacions al respecte destaca la celebració de les jornades “El riu Llobregat que volem” els dies 20 i 21 de març a la sala d’actes de la Federació Obrera de Molins de Rei.

Les Jornades s’adrecen a la ciutadania, entitats socials i ecologistes, administracions i ajuntaments amb competències al riu. Durant aquests dos dies tots els que així ho desitgin podran participar als debats sobre la diagnosi de la situació del Llobregat a més del treball per a concretar les actuacions que cal posar en marxa l´any 2013.

La voluntat última és arribar a acomplir els objectius de la Directiva Marc de l’aigua per a “Restaurar l’estat ecològic del riu”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here