Començarà el 6 de març, tindrà una durada de 15 sessions de dues hores cadascuna i anirà a càrrec de l’escriptor Andreu González Castro

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Fundació Francesc Pujols ha organitzat per al proper mes de març un curs de narrativa que conduirà l’escriptor martorellenc, Andreu González Castro, a la Torre de les Hores (c/Mur, 63).

El curs començarà el 6 de març i tindrà una durada de 30 hores, repartides en 15 sessions que es portaran a terme els dimecres de 19.00 a 21.00 hores.

L’objectiu del curs és aproximar l’alumnat a les bases teòriques i pràctiques de l’escriptura literària, que coneguin les eines de l’escriptor i que generin textos literaris que transmetin idees concretes.

En les sessions es mostraran diferents tècniques per donar fluïdesa a les històries i personatges, analitzant la veu narrativa, els diàlegs, el temps del relat, el ritme, etc.

Les places són limitades i les inscripcions, que tenen un preu de 90€, finalitzen dimecres 27 de febrer. Les persones interessades poden inscriure’s trucant al telèfon 937 751 047.

Andreu González Castro, que conduirà el curs de narrativa, ha publicat quatre llibres de poesia en castellà (Retablo de Nueva York, Obra Nueva precedido de Currículum vítae i Maniobras diversivas) i un altre en català (Epigrames del Mas d’en Gall). També ha publicat el llibre de contes Safata d’entrada i ha coordinat, en col·laboració amb Iván Sánchez Moreno, La palabra justa. Homenaje a José Carol.

Juntament amb Armando Luigi Castañeda ha escrit 100 motius per ser del Barça (i no ser del Madrid), publicat a Cossetània i, en solitari, és autor de 100 moments estel·lars del Barça (Cossetània, 2011).

El seu debut novel·lístic va ser Bon cop de falç! (Columna, 2011), una obra escrita en col·laboració amb Ramon Gasch, que va rebre el premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2011.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here