Sindicats i diversos partits polítics, donen suport a aquesta marxa convocada per la Plataforma d’Aturats de Sant Vicenç dels Horts, que sortirà d’aquesta localitat baixllobregatina per finalitzar al Parlament de Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a marxa convocada per la Plataforma d’Aturats de Sant Vicenç dels Horts, vol promoure la lluita contra l’atur, contra la precarietat i per una Renda Garantida Ciutadana. La Plataforma fa una crida a la participació de les persones sense feina, els col.lectius en lluita, i la ciutadania solidària

La marxa tindrá el seu punt de partida demà, a les 9h, a la Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts i després de recorrerà diverses localitats del Baix Llobregat (Molins de Rei, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Cornellà), passarà per l’Hospitalet i finalitzarà a les 18:30 al Parlament de Catalunya, on farà lliurament d’una carta amb les seves reivindicacions.

La Marxa farà diverses parades al llarg del recorregut. Després de Sant Vicenç, la Marxa es dirigirà a Sant Feliu de Llobregat, on s’aturarà a les 11h davant de la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat. I de 13 a 14h, la Marxa s’aturarà a la Plaça Catalunya de Cornellà. A les 14:30 es preveu una parada a la Plaça de l’Ajuntament de l’Hospitalet, i la darrera parada abans d’arribar al Parlament, serà de 16 a 16:30h a la Plaça de Sants.

Els sindicats UGT i CCOO sumen les seves veus a la Plataforma d’Aturats i han fet públic un comunicat en el que donen el seu suport explícit a la Marxa, “en defensa del dret a un treball estable, per una Renda Garantida de Ciutadania que asseguri els mínims d’una vida digna, per la justícia i la igualtat”.

ERC, PSC i ICV-EUiA també han fet públic el seu suport a la Marxa, a la que en diversos trams del recorregut, s’hi sumaran alguns dels seus càrrecs públics.

 

2 COMENTARIS

  1. Benvolguda, hem rebut el comunicat d’adhesió i convocatòria a la marxa del PSC, avui a les 11:23h i hem actualitzat immediatament la notícia. Prèviament no havíem trobat cap document d’adhesió a la marxa a la seva web, ni havíem rebut cap comunicat. És per aìxò que no constava a la llista. Ara ja hi és. Gràcies per seguir-nos i fer-nos millors! Cordialment, L’equio d’elBaix.cat

  2. El PSC tambè ha fet públic el seu suport i la seva participació. No entenc perquè no ho dieu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here