L’Ajuntament de Cornellà sol·licita la col·laboració ciutadana per recopilar fotografies del barri anteriors a 1990

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Departament de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en col·laboració amb les entitats del barri de Sant Ildefons, té prevista la realització d’una exposició fotogràfica sobre la història d’aquesta zona, la més poblada de Cornellà, per la qual sol·licita la col·laboració ciutadana.

Es necessita trobar fotografies anteriors a l’any 1990 i per això l’Ajuntament demana que les persones que vulguin participar i aportar instantànies es posin en contacte amb el Departament de Patrimoni al Castell de Cornellà, trucant al 93.474.51.35, de 10 a 14 hores, o bé enviant un correu electrònic a museumercader@aj-cornella.cat, abans del proper 17 de març.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here