El Departament d’Agricultura i el Consell Comarcal van signar ahir un conveni de col·laboració per al desenvolupament econòmic de l’activitat agrària

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Consell Comarcal i la Conselleria d’agricultura van signar ahir un conveni de col·laboració on se subratlla la importància de l’agricultura periurbana del Baix Llobregat, i per tant també, el seu parc agrari.

L’acord, signat pel president del Consell Comarcal, Joquim Balsera, i el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, contempla la voluntat conjunta de desenvolupar econòmicament l’espai agrari a la comarca amb l’objectiu de promoure els productes locals de la zona, en el marc del Decret sobre venda de proximitat que ha impulsat el Departament d’Agricultura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here