L’Ajuntament del Papiol ha posat en marxa un servei per a tots els papiolencs i papiolenques que facilita el contacte entre la mateixa ciutadania que està interessada a compartir el vehicle privat a l’hora de fer un viatge

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest servei és gratuït i respón a la voluntat de l’Ajuntament del Papiol de seguir enfortint les polítiques i serveis que ajuden a preservar el nostre entorn i el medi ambient, alhora que promou l’estalvi en el cost dels desplaçaments habituals que fan els habitants del poble.

El projecte COMPARTIR COTXE neix de la voluntat de l’Ajuntament del Papiol per fomentar entre la població un ús més racional del cotxe. El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l’hora de fer un viatge.

El séu principal objectiu és facilitar als ciutadans i a les ciutadanes del Papiol una altra alternativa en els seus desplaçaments tenint en compte mesures de sostenibilitat en la mobilitat, a més de disminuir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats i millorar la utilització de l’espai públic.

Si aneu a algun dels centres de treball de les rodalies del Papiol, i heu de fer sempre un mateix recorregut amb el vostre vehicle privat o busqueu persones amb qui compartir el cotxe, podeu compartir cotxe per a anar a treballar. Si estudieu o treballeu a la universitat i busqueu amb qui compartir un mateix viatge fins a qualsevol de les universitats, podeu compartir cotxe per a anar a la universitat. Si feu viatges esporàdics o no regulars, ja sigui a altres ciutats o fins i tot a l’estranger, en aquest servei també podeu trobar persones interessades a compartir les despeses del viatge.

El sistema funciona mitjançant aquest servei on veureu on line les persones que estan inscrites per fer un viatge semblant al vostre. A través del correu electrònic us podreu posar en contacte amb elles i veureu quines són les seves preferències, si disposen o no de cotxe, el motiu del viatge, i tot un seguit de dades per fer més fàcil la trobada de companys i companyes de viatge. Podreu deixar un missatge electrònic a aquelles persones que considereu que són adients per compartir un mateix viatge, i tot de manera immediata i sense intermediaris.

Podeu registrar-vos per accedir-hi, en aquesta pàgina web de l’Ajuntament del Papiol. http://elpapiol.compartir.org/usuaris/entrar/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here