Les amfitriones van arribar fins a les semifinals de la competició

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l CN Sabadell s’ha imposat per un 2-24 al CN Terrassa a la final de la Copa de la Reina de Waterpolo que ha tingut lloc aquest diumenge a Sant Feliu de Llobregat. El CN Sant Feliu ha arribat fins a les semifinals on han perdut davant del campió de la competició, aconseguint així situar-se entre els quatre millors.

Les jugadores del Sabadell s’han imposat per una àmplia diferencia en tots els partits des de quarts de final per adjudicar-se la seva desena Copa de la Reina. L’equip ha complert amb el paper de favorit davant d’un Terrassa que jugava la final en la seva primera participació al torneig. L’equip del Vallès ha aconseguit una victòria còmode amb uns parcials de 1-5, 0-7, 0-7 i 1-5.

Han participat a la fase final de la copa algunes de les millors jugadores de waterpolo que el passat mes d’agost van aconseguir la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres i altres olímpiques internacionals que juguen a clubs espanyols. La final de la copa s’ha disputat els dies 1, 2 i 3 de març a Sant Feliu de Llobregat, per decisió de la Federació Espanyola.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here