La delegació va visitar Sant Boi amb la intenció de conèixer el funcionament del servei Administratel (oficina electrònica), aprofitant la seva participació al Mobile World Congress

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es autoritats panamenyes van mantenir dimecres passat una entrevista amb l’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, i el tinent d’alcalde de Governança i Ciutadania, José A. Carcelén.

La delegació estava encapçalada per Eduardo Jaén, administrador general de la Autoridad Nacional para la Innovación Gubernamental de Panamá (equivalent al càrrec de ministre), que anava acompanyat per Pablo Ruidiaz, director de Red Nacional Internet e Inclusión Digital, i Carlos Sanz, director de relacions institucionals de la Fundación Europea para la Sociedad de la Información y la Administració Electrónica. Tots 3 es van reunir amb l’alcalde, Jaume Bosch. Posteriorment, Eduardo Jaén va signar al Llibre d’honor de l’Ajuntament.

Accés públic i gratuit

L’Ajuntament ofereix el servei Administratel des del mes de juny de 2010, mercès a un conveni amb la Fundació Europea per a la Societat de la Informació i l’Administració Electrònica. En aquestes oficines electròniques es poden fer de forma gratuïta els tràmits administratius disponibles al web municipal, consultar l’actualitat de la ciutat i accedir als web d’altres administracions.

5 terminals

Sant Boi disposa de 5 terminals situades a l’Ajuntament, Coressa, Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, Can Massallera i l’Olivera. L’any 2011 van haver-hi 17.934 consultes. L’any passat es va arribar a les 39.907 consultes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here