Els sindicats han convocat diverses accions reivindicatives a l’aeroport i a Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]hir va començar la segona setmana de vaga a Iberia contra el pla de reestructuració, que inclou un ERO per a 3.807 treballadors, el 19% de la plantilla, i preveu també una reducció del 15 % de la capacitat operativa de l’aerolínia.

Entre el 4 i el 8 de març, el grup Iberia ha cancel·lat gairebé 1.281 vols, dels quals 532 s’han anul·lat a l’aeroport del Prat.

Ahir es van cancel·lar 113 vols al Prat, entre aquests 54 de sortida i 59, d’arribada.

El comitè de vaga ha convocat diverses accions reivindicatives a l’aeroport i a Barcelona mentre s’espera que Gregorio Tudela, el mediador entre la direcció i els sindicats, presenti la seva proposta de negociació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here