El Centre Civic Mas Lluí acull dijous a la tarda, en motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, la presentació del nou llibre de l’escriptora santfeliuenca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]mb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, la reconeguda escriptora santfeliuenca Maite Carranza presenta a la ciutat el seu noy llibre, “El fruit del baobab”.

L’acte, organitzat pel Programa de la Dona de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el Casal de la Dona de Sant Feliu, l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, es portarà a terme el dijous 7 de març a les 19.30 hores al Centre Cívic Mas Lluí (C/ Estelí, 10 de Sant Feliu de Llobregat).

“El fruit del baobab” està protagonitzat per la Lola, una pediatra tot just acabada de traslladar a Mataró, que rep a la consulta del CAP la visita d’una dona gambiana, l’Aminata, acompanyada de la seva filla, la Binta. Sobtadament, des de la brusquedat d’un cos nu i indefens, la Lola pren contacte amb l’ablació, una realitat que fins aleshores pertanyia només al territori de l’estadística.

Maite Carranza és, a més d’escriptora, guionista i professora d’escriptura de guions en diverses universitats de Catalunya i de l’Estat. Molts títols de la seva extensa obra escrita (més de 40 llibres de literatura infantil, peces de teatre i un llibre de literatura per a adults), han estat guardonats amb premis com el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil del Ministeri de Cultura (2011), el Premi Edebé (2010 i 2002) o el Premi de la crítica Serra d’Or de narrativa juvenil (1987) entre d’altres.També ha rebut nombrosos reconeixements nacionals i internacionals per la seva tasca com a guionista de programes i sèries televisives.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here