La ciutadania podrà participar en el projecte aportant residus de llaunes que seran reciclades i foses per fer realitat l’escultura

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament de Castelldefels ha signat  aquesta setmana dos convenis paral·lels. D’una banda, amb Lorenzo Quinn, escultor de gran prestigi internacional establert a la ciutat, i de l’altra, amb l’empresa Garby, empresa pionera en l’àmbit del reciclatge. L’objectiu de la signatura d’aquests convenis és la creació i posterior instal·lació d’una escultura realitzada i cedida per Lorenzo Quinn.

L’escultura, de grans dimensions (380 cm d’alt, 400 cm d’alt i 150 cm de fons) es realitzarà amb alumini fos procedent de llaunes reciclades.

Per això, la empresa Garby col·laborarà amb la seva maquinària, separant i compactant els envasos buits que seran facilitats pels ciutadans i ciutadanes de Castelldefels, que d’aquesta manera seran partícips del projecte.

L’Ajuntament, donant suport a les polítiques de sostenibilitat, reciclatge i medi ambient, cedirà l’espai públic per a la instal·lació d’Eco-compactadores, i animarà a tota la ciutat a reciclar més i millor, involucrant-la en la recuperació de les llaunes d’alumini per a la realització de l’obra.

L’escultura, un cop acabada, es col·locarà al passeig Marítim de Castelldefels, convertint-se en un nou element emblemàtic del patrimoni cultural de la ciutat i focus d’atracció turística.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here