UNED Sènior és un programa formatiu adreçat a persones majors de 55 anys que enguany està realitzant un cicle de conferències mensuals sobre diferents temàtiques

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l proper 14 de març, a les 19.30 hores, L’Olivera de Sant Boi de Llobregat acull la conferència “L’atenció de la cronicitat en les persones”, a càrrec de Joan Carles Contel Segur, infermer i responsable estratègic del programa “Prevenció i atenció a la cronicitat” de l’Institut Català de la Salut.

Aquesta xerrada s’emmarca en el “1r Cicle de Conferències: Coneixements sense límits”, que es fa dins del programa formatiu d’UNED Sènior, destinat a persones majors de 55 anys, que, amb independència de la seva formació acadèmica, estan interessades a enriquir els seus coneixe- ments.

El cicle de conferències va començar el passat mes de desembre i s’han tractat temes com la gestió de la qualitat, la mediació i cultura de pau, el patrimoni, els espais socials i el paisatge del Baix Llobregat. Els propers mesos, el 18 d’abril i el 18 de maig, està prevista la participació de Joan Antoni Melé, sotsdirector general de Triodos Bank a Espanya, i d’Antonio Bernal, professor-tutor d’UNED Sènior.

UNED Sènior, que és un projecte fruit de la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi i de i la UNED, va néixer l’any 2002 amb la voluntat d’apropar la formació universitària a la ciutadania de la localitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here