Els vols més afectats són els destinació Frankfurt, París i Brussel·les. Les companyies Iberia i Vueling també han cancel·lat quatre vols amb connexió a l’Aeroport del Prat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l temporal de neu que està afectant el centre d’Europa, sobretot França, està complicant la circulació de vols a l’Aeroport de Barcelona que connecten la capital catalana amb les ciutats de Frankfurt, París i Brussel·les.

Fins aquest migdia, els retards acumulats al Prat s’allargaven d’entre una fins a tres i quatre hores en totes les companyies que operen les rutes entre aquestes ciutats i el Prat, segons informa Aena en la seva pàgina web.

A banda, Iberia i Vueling han cancel·lat quatre vols, dues arribades i dues sortides, previstes amb l’Aeroport de Paris-Orly, el més afectat pel temporal de neu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here