El proper mes d’abril s’inicien tres tallers: d’art, de risoteràpia i de teatre; les inscripcions romandran obertes fins al 29 de març

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en col·laboració amb diferents entitats del municipi, ha obert aquesta setmana les inscripcions per als tallers del Centre Cultural Joan N. García-Nieto, ubicat al Centre Cívic Gavarra.

Així, del 2 d’abril al 27 de juny, en dos possibles horaris de tarda (dilluns i dimecres o dimarts i dijous), es portarà a terme un taller d’art a càrrec d’Evaristo Benítez dirigit a persones de tots les edats.

El taller d’art té un preu de 88,75€, però les persones que siguin estudiants, jubilats, pensionistes, estiguin aturats o bé les persones d’unitats familiars amb més d’un fill que convisquin al mateix domicili disposen de diferents descomptes en el preu.

També a l’abril començarà el taller de risoteràpia, a càrrec de Miguel Ángel V., els dimarts de 19 a 21 hores. Aquest és un taller que organitza l’Ajuntament en col·laboració amb Milesderisas i que té un preu de 38,80€.

Aquelles persones interessades en el món del teatre, tenen l’oportunitat de participar en el taller de teatre a càrrec d’Alberto Jaén, que s’impartirà el dimarts de 19 a 21 hores des del 2 d’abril fins al 18 de juny.

El preu del taller de teatre, que és una iniciativa del consistori de la localitat en col·laboració amb Taller de Teatre, és de 38,80€.

Les inscripcions per participar en qualsevol dels tres tallers programats estan obertes fins al 29 de març i es poden realitzar al Centre Cultural N. García-Nieto en horari de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, o bé trucant per telèfon al 93.376.20.11 o enviant un correu electrònic a ccgavarra@aj-cornella.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here