El Departament de Joventut prepara la nova programació de les Nits Insòmnia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament de Cornellà està preparant la propera edició de les Nits Insòmnia, una iniciativa d’oci alternatiu que arriba enguany a la seva 6a edició.

Per això el consistori busca la col·laboració dels i les joves de la ciutat, d’entre 16 i 35 anys, per tal que s’impliquin en la nova programació, que  inclourà activitats per a tots els gustos, des de tallers esportius o de cuina, passant per la cultura o la sexualitat.

El termini per participar aportant noves idees finalitza el dilluns 18 de març.

En el marc de les Nits Insòmnia, el Departament de Joventut de l’Ajuntament torna a organitzar el curs de Dinamització Juvenil, on poden participar els i les joves, d’entre 16 i 30 anys, que ho desitgin.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here