Després de “Dones que somiaven ser altres dones” (Ed. Galerada), Estel Solé publica el seu segon recull de poemes, titulat “Si uneixes tots els punts” (Ed. Galerada)

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]s tracta d’un poemari que, amb tocs autobiogràfics i estructurat en tres apartats (Hipotèrmia, Desglaç i Refugi), reflecteix la visió irònica i dolorosa de la relació de parella i la introspecció personal que caracteritzen l’autora.

Es tracta d’una obra fresca, jove i singular, on es combinen els poemes de Solé amb les il·lustraciones de Paula Bonet.

Estel Solé, nascuda a Molins de Rei, és poeta i actriu. En el camp de la poesia, l’any 2011 guanyà el Premi Amadeu Oller de Poesia per a Poetes Inèdits amb l’obra “Dones que somiaven ser altres dones” (Ed. Galerada) i com a actriu actua en films, obres de teatre i sèries de televisió com “La Riera”.

Paula Bonet és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, i completà la seva formació a Nova York, Santiago de Xile i Itàlia. Les seves creacions s’han expandit ràpidament per Internet i li plouen encàrrecs d’arreu del món.

“Si uneixes tots els punts” es va presentar ahir a Barcelona, amb un gran èxit de públic, i la presència, a més de les dues autores, de Bibiana Ballvé i David Castillo.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here