La molinenca Estel Solé publica el seu segon poemari

La molinenca Estel Solé publica el seu segon poemari

Després de “Dones que somiaven ser altres dones” (Ed. Galerada), Estel Solé publica el seu segon recull de poemes, titulat “Si uneixes tots els punts” (Ed. Galerada)

Es tracta d’un poemari que, amb tocs autobiogràfics i estructurat en tres apartats (Hipotèrmia, Desglaç i Refugi), reflecteix la visió irònica i dolorosa de la relació de parella i la introspecció personal que caracteritzen l’autora.

Es tracta d’una obra fresca, jove i singular, on es combinen els poemes de Solé amb les il·lustraciones de Paula Bonet.

Estel Solé, nascuda a Molins de Rei, és poeta i actriu. En el camp de la poesia, l’any 2011 guanyà el Premi Amadeu Oller de Poesia per a Poetes Inèdits amb l’obra “Dones que somiaven ser altres dones” (Ed. Galerada) i com a actriu actua en films, obres de teatre i sèries de televisió com “La Riera”.

Paula Bonet és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, i completà la seva formació a Nova York, Santiago de Xile i Itàlia. Les seves creacions s’han expandit ràpidament per Internet i li plouen encàrrecs d’arreu del món.

“Si uneixes tots els punts” es va presentar ahir a Barcelona, amb un gran èxit de públic, i la presència, a més de les dues autores, de Bibiana Ballvé i David Castillo.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt