El Teatre Plaza acull aquest vespre l’espectacle “Cantes de ida y vuelta” de Paula Domínguez

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]P[/dropcap]aula Domínguez presenta aquesta nit a Castelldefels “Cantes de ida y vuelta”, una branca del flamenc que resulta de la influència de músiques folklòriques i sonoritats pròpies de regions de l’altra banda de l’Atlàntic cap a l’expressió d’una sonoritat hispanollatina.

A mitjan segle XIX, alguns flamencs van decidir viatjar a Hispanoamèrica i quan van tornar se’n van endur aquestes melodies.

En aquest context s’inscriu la nova proposta de Paula Domínguez, de qui s’ha dit que és una veu moderna que ha trobat el seu espai en les músiques d’arrel.

En aquest recital s’aposta pel format intimista i per la proximitat cap al públic en la presentació acústica, genuïna i sense artificis d’una selecció reinterpretada i actualitzada de palos com milongas, guajiras, vidalitas, colombianas i rumbas, que s’incorporen al repertori del flamenc com a nou mestissatge ric en melismes.

Després de moure’s en interessants projectes de soul, jazz o pop, la malaguenya ha decidit apostar per un format intimista, proper al públic, i per un repertori de genuïna tradició flamenca, però que emergeix amb una perspectiva contemporània.

“Cantes de ida y vuelta” es podrà sentir al Teatre Plaza de Castelldefels avui a les 21.00 hores. Les entrades tenen un preu de 15€ i es poden comprar a taquilla o bé per internet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here