Totes les obres presentades al concurs es poden veure en una exposició ubicada a la Biblioteca Municipal Les Voltes fins el 2 d’abril

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l 1er Concurs de Fotografia Francesc Siñol de Sant Vicenç dels Horts ja té guanyadora.  Es tracta de Miquel Planell en la categoria d’adults per l’obra “La llera del riu” i d’Ana García Villar en la categoria de juvenils per la fotografia “Sant Antoni”.

El jurat d’aquesta primera edició l’han composat l’alcalde, Oriol Junqueras; la regidora de Cultura, Imma Prat; el professor de fotografia de la Universitat de Barcelona Josep Mata; el fotògraf Alfonso Núñez, i Miquel Siñol, fill de qui dóna nom al concurs, Francesc Siñol.

Amb totes les fotografies presentades a concurs, es realitzarà una exposició a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal Les Voltes, al carrer Nou, números 1 – 9 de Sant Vicenç dels Horts. La mostra romandrà oberta fins el 2 d’abril, en l’horari d’obertura al públic de la biblioteca.

El segon premi en la categoria d’adults ha estat per Toni Molero Galán per ‘obra “Terra 2”, i en la categoria de juvenils per Àlex Garcia Villar per “Parcs”. El jurat també ha concedit un accèssit a Dolores González per la fotografia “Denominació d’origen”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here