Després de l’èxit assolit el passat gener amb “Rent”, ara tornen amb un nou espectacle composat de dues obres de teatre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Grup de Teatre “TeatrAndreu”, de Sant Andreu de la Barca, presenta aquest cap de setmana al Teatre Núria Espert un espectacle doble amb “La mort truca” i “Picnic”.

“La mort truca”, un text de Wody Allen, pretèn ser una versió còmica de la pel·lícula d’Ingmar Bergman “El sèptim segell” en la qual Nat Ackerman, un modista d’èxit, és visitat de forma inesperada per la Mort en el seu apartament. Nat considera, però, que encara no ha arribat el seu moment de morir, i per això li fa una proposta especial a la Mort.

“Picnic” és una obra de gènere irónic, que en palabras del seu autor, F. Arrabal, va ser escrita “per evidenciar allò absurd de la guerra grossa”.

En l’obra, un soldat espera a la seva trinxera el final de la batalla. Soledat, por i aborriment són els paràmetres que defineixen la seva vida. Ja no sap què fer quan, de sobte, rep una visita inesperada que ho canviarà tot a partir d’aquell moment.

El Grup “TeatreAndreu” farà dues úniques representacions aquest cap de setmana, el divendres 22 de març i el dissabte 23 de març a les 22.00 hores. Les entrades anticipades, que es poden comprar per internet, tenen un preu de 8€ i les entrades a taquilla, des d’una hora i mitja abans de l’espectacle, es podran adquirir a 9€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here