La plantilla de l’hospital comarcal Moisès Broggi, ha iniciat a les 8h la tancada de protesta al vestíbul de l’hospital, que s’allargarà fins les 24h

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui, els treballadors i les treballadores de la sanitat pública catalana mostren el seu rebuig a les retallades i les privatitzacions, que segons denuncien, “són un atac frontal al sistema de sanitat pública”.

Es fan diverses accions de protesta en diversos centres d’arreu de Catalunya. Durant aquestes accions, simultàniament, s’oferiran diferents activitats: assemblees, tallers, debats, xerrades, etc.

Els treballadors i les treballadores de l’Hospital General de l’Hospitalet i els de l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet, s’han sumat a la plantilla de l’Hospital Moisès Broggi -tots formen part del Consori Sanitari Integral- en una concentració i acampada al vestíbul de l’hospital comarcal ubicat a Sant Joan Despí, que s’ha iniciat a les 8h i no finalitzarà fins les 24 hores.

La Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris ha convocat aquesta tancada “unitària” a tots els hospitals i centres de salut públics adscrits a la mateixa, per fer front comú contra les retallades. La mesura, que es planteja com a mesura de força davant el Govern, pretén que les tancades es realitzin alhora a tots els centres.

La coordinadora tem que en els pressupostos de 2013 les retallades sanitàries superin amb escreix les dels anys anteriors, i que aquests ajustos es concretin en el tancament de plantes hospitalàries i quiròfans, l’augment de la jornada de treball, i reduccions de sou.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here