Amb l’objectiu de potenciar el consum de productes locals en la restauració ha iniciat una sèrie de setmanes temàtiques

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l restaurant pedagògic del Palau Falguera, a Sant Feliu de Llobregat, ha posat en marxa setmanes temàtiques de productes de quilòmetre 0, és a dir, de productes de proximitat cultivats per la pagesia local.

Així, cada setmana se seleccionarà un producte de temporada que estarà present en els cinc plats de la carta: aperitiu, primer, plat de carn, plat de peix i postres. La setmana passada el restaurant va promoure les excel·lències de la carxofa i aquesta setmana està dedicada a la cuina del Baix Penedès.

Amb aquesta iniciativa, el restaurant vol promoure la qualitat dels productes que s’utilitzen a la cuina i el seu caràcter innovador. Alhora, vol incentivar el consum dels productes de temporada i ajudar els pagesos locals a donar a conèixer la seva producció.

A la cuina del restaurant pedagògic del Palau Falguera treballen i reben formació els alumnes del cicle formatiu de grau mig de cuina de l’institut Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat. En el primer any, inicien la seva formació al restaurant que hi ha en el mateix centre i en el segon curs perfeccionen el seu aprenentatge al restaurant del Palau Falguera.

El restaurant fa una crida als pagesos i pageses del municipi perquè contactin amb el centre en cas que vulguin oferir-los els seus productes. L’establiment, amb capacitat per a unes 35 persones, està obert de dilluns a divendres, de 13.30 a 15.15 h. Per dinar cal reservar-hi taula trucant al telèfon 93.632.66.46.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here