Entitats, diferents col·lectius associats, botigues, empreses i persones a títol individual, estan responent positivament a la crida de l’Hoquei Club de Sant Just, per participar activament en l’organització d’aquesta festa solidària, que es celebrarà dissabte 25 de maig

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l dilluns 22 d’abril, a les 18.30 h, es realitzarà la presentació del projecte, al Complex Esportiu Municipal La Bonaigua, i fins al dia del torneig s’estan preparant tot un seguit d’activitats que tenen per objectiu recollir fons per la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer i contribuir a difondre aspectes que envolten aquesta malaltia.

Cada edició, que s’ha fet a altres municipis catalans, ha tingut sempre un un padrí o padrina, i a Sant Just Desvern ha acceptat ser-ho el veí de la localitat i esportista del FC Barcelona, Éric Abidal.

A la presentació, també hi assistirà l’alcalde de la Seu d’Urgell, ja que és el municipi que va acollir la darrera edició del torneig. La presentació de l’acte anirà a càrrec del veí sanjustenc i periodista esportiu Lluís Canut, i també s’hi preveu la participació del 1r equip d’hoquei del FC Barcelona. En aquesta jornada, Éric Abidal signarà samarretes i s’iniciarà una subasta per recollir fons per la Fundació.

Tanmateix, durant la presentació del 22 d’abril, es presentaran les diferents activitats que s’han previst fins a la celebració del Torneig el dia 25 de maig, i es donarà a conèixer la figura del Gegantó de la Fundació, que durant aquests dies estarà a Sant Just Desvern. De moment, ja estan preparant activitats el Taller Municipal de Plàstica Carrau Blau, el Casal de Joves, les escoles, entitats esportives i juvenils, Ràdio Desvern 98.1 fm, l’Agrupació Ciclista Sant Just, l’Àrea Bàsica de Salut, la colla de Geganters, el Drac de Sant Just i el Club de Patinatge.

Carlos Busquets, il·lustrador de contes infantils i veí del municipi és qui ha cedit el dibuix del cartell anunciador de l’activitat

El sector productiu s’implica aportant material i recursos econòmics. Els establiments de restauració que s’hi avenen es preparen per acollir al miler de famílies que el dissabte 25 de maig esmorçaran i dinaran al municipi. Aquest dia, 24 clubs d’hoquei d’infants de 3 a 6 anys vinguts d’arreu de Catalunya, faran el torneig a la La Bonaigua. A la tarda es farà el lliurament de premis als guanyadors i la cloenda del Torneig.

Durant el matí, les famílies acompanyants dels infants que participen en el torneig i la ciutadania de Sant Just Desvern podrà gaudir de la Festa de l’Esport que cada any es fa per aquestes dates al voltant del c. Salvador Espriu/pl. de Camoapa i que enguany es fa al voltant del Complex. Dissabte i diumenge, al c.Major/parc Maragall es farà la mostra de Botigues al Carrer, que promociona el comerç local i que aquest any podrà comptar amb més visitants de fora del municipi.

Esport, solidaritat i lluita contra el càncer

Fa uns mesos l’Hoquei Club Sant Just i Joan Torner, president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, presentaven a l’Equip de Govern de l’Ajuntament la possibilitat que Sant Just Desvern acollís la 13a edició d’aquesta Festa-Torneig. A partir d’aleshores, s’està implicant a diferents sectors per contribuir solidàriament amb aquesta iniciativa esportiva, solidària i de lluita contra el càncer infantil. No debades, els diners que es recullin aniran destinats a finançar un projecte per lluitar contra la malatia i per dignificar la vida dels infants que la pateixen. (Aportacions al compte corrent de Catalunya Caixa 2013.6180.42.0200031032).

Participar com a voluntariat

Les persones que vulguin participar com a voluntariat el dia 25 de maig, per atendre les famílies i els equips que participen al torneig i ajudar en tasques derivades de l’organització, ho poden comunicar a l’e-mail club@hcsantjust.net i a l’oficina d’entitats, telèfon 93 116 61 77 (de dilluns a divendres de 6 a 8 del vespre), abans del dia 8 de maig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here