L’Aula Municipal de Música i l’Associació Musical de Sant Esteve Sesrovires, amb el suport del Patronat Municipal, han impulat la creació de la Banda Municipal de Música de Sant Esteve

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]P[/dropcap]er començar a donar forma al projecte, la setmana passada van convocar una reunió informativa adreçada a totes aquelles persones que puguessin estar interessades en participar en aquesta iniciativa musical.

L’únic requisit per poder ser integrant de la Banda de Música és tenir un nivell bàsic de lectura i saber tocar un dels instruments de les famílies de vent-fusta, vent-metall, percussió o corda.

El projecte arrenca amb moltes ganes i il·lusió per part del impulsors, l’Aula Municipal de Música i l’Associació Musical de Sant Esteve Sesrovires, amb el suport del Patronat Municipal, que esperen traslladar aquest entusiasme a tots aquells sesrovirencs amb inquietuds i coneixements musicals.

La nova agrupació municipal neix amb la voluntat d’aportar una nova visió més actual de la música i fer créixer la cultura musical de Sant Esteve. Vol fomentar la diversitat instrumental i alhora, també, desenvolupar la formació musical dels alumnes de l’Aula Municipal de Música, així com també dels antics alumnes, ja que els pot oferir una continuïtat temporal.

La Banda Musical vol ser un espai cultural i d’oferta musical per tots els sesrovirencs i sesrovirenques a través de cercaviles i rues al carrer i la participació en la programació festiva del municipi.

Pel que fa a l’estil musical, la nova agrupació treballarà inicialment temes afroamericans senzills aptes per ballar. El repertori escollit ha de permetre la improvisació i la participació del públic, tenint en compte que la voluntat de la banda és oferir música el carrer; també hi haurà lloc per a la interpretació de peces de jazz, swing o blues.

2 COMENTARIS

 1. Benvolgut Carles la informació de la que disposem és la que hem fet pública a la notícia. No obstant, et recomanem que et posis en contacte amb l’Aula Municipal de Música de Sant Esteve, que és la font de la informació:

  AULA MUNICIPAL DE MÚSICA DE SANT ESTEVE
  C/Pau Costas núm.49 (Sant Esteve Sesrovires)
  Telf: 699 613 021

 2. Hola,bona tarda

  M’agrada la musica i voldria saber si em podrieu donar informacio de la banda municipal de musica ja que toco el saxo a nivell d’estudiant.
  Em dic Carles i tinc 53 anys.

  Moltes gracies

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here