El Teatre Plaza acull aquesta nit l’espectacle “Don CARLO TrageDI (te lo adVERDÍ, Giuseppe)”, una recopilació de les més cèlebres interpretacions de la família Mô

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap] Don CARLO TrageDI (te lo adVERDÍ, Giuseppe) els espectadors podran veure una recopilació de les més cèlebres interpretacions de la família Mô en les diferents representacions al llarg de la seva història, fent un viatge pels segles, des del passat fins al present.

Fins i tot viatjaran fins al 2054, any en què apareixerà el mateix Carlo-Mô, amb 90 anys per interpretar l’últim acte de l’obra.

Aquest viatge pels segles i pels avantpassats de Carlo‐Mô serveix d’excusa per a viatjar a través de l’òpera Don Carlo, per conèixer-ne l’argument principal, els personatges i les tragèdies que viuen, que en molts casos coincidiran amb les pròpies tragèdies dels personatges que la interpreten.

Es tracta d’un espectacle de clown per a adults, surrealista, divertit i singular amb una seductora posada en escena, on una pantalla de cinema serveix els diferents decorats fets en 3D que mostren teatres i òperes diverses.

Les entrades tenen un preu de 15€ i es poden comprar per internet o a taquilla abans de l’espectacle, que es podrà veure avui a les 21.00 hores al Teatre Plaza de Castelldefels.

La companyia Carlo-Mô & Mr. Di va néixer el 2001 i han fet ja 8 espectacles de creació junts, que han girat per arreu, com ara 4L-Ments, Humôrtal, Teatro de lo Infame… El seu estil és basa en expressions del més pur clown contemporani, amb un humor boig, frenètic i absurd, i tots dos comparteixen la passió per la feina. En solitari, Carlo-Mô ha fet Mal Parto Me Raya (se atormenta una vecina) amb el que va guanyar el Festiclown 2005; El Vaso (que colmó la gota) Colirios de grandeza, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here