El bon temps i la diversitat de destins podria facilitar la redistribució dels vehicles tant a la sortida com a la tornada. Els moment més complicats es preveuen entre aquesta tarda i diumenge, i de dijous Sant a dilluns de Pasqua

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Servei Català de Trànsit ha obert avui a les 3 de la tarda, la primera fase del dispositiu especial de Setmana Santa, que acabarà diumenge vinent a les 12 de la nit.

La segona fase, des de dijous Sant fins dilluns de Pasqua, serà la més complicada perquè es preveu que tornin més de 60.000 vehicles a l’àrea metropolitana de Barcelona.

El bon temps propiciarà la diversitat de destins, a les zones de platja -sobretot la Costa Brava i la Daurada- i també de muntanya -per gaudir de la neu i poder finalitzar la temporada d’esquí-; i aquest fet podria facilitar la redistribució dels vehicles.

La crisi, segons el director del Servei Català de Trànsit Joan Josep Isern, només farà variar un 1% el nombre de vehicles, tot i que s’espera que en alguns casos, les sortides siguin més curtes i sense pernoctacions.

El comissari dels Mossos d’Esquadra Miquel Esquius, ha explicat que un gotal de 1.927 agents es desplegaran per la xarxa viària per a garantir la seguretat. Seran uns 400 mossos al dia, que realitzaran 1.405 controls de alcoholemia i drogues; seguretat; documentació i velocitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here