Un Foment Cultural i Artístic ple de gom a gom va ser l’escenari de l’acte d’entrega de les medalles, ple d’emocions i aplaudiments

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha lliurat aquest mes de març vuit medalles honorífiques a persones de llarga trajectòria al món esportiu, cultural, social, econòmic i polític de la ciutat. En paraules del propi alcalde, es tracta de “persones totes que han contribuït, d’una forma o una altra, a la contrucció de la ciutat”.

Les persones que han rebut la màxima distinció que atorga l’Ajuntament de la localitat han estat Bonaventura Bosch (Club Ciclista Sant Joan Despí), Pepa Hens, (Associació de Dones Progressistes), Esteban Redó (Asssociació d’Industrials i Propietaris de la Fontsanta), Cebrià Benages (Unió Esportiva Sant Joan Despí), Conxita Sánchez (política i activista social), Benito Magallón (pintor, Grup d’Art 94, a títol pòstum), Maria Pàrraga (Fundació pedagògica el Brot) i Francesc Gifreu (pediatra i polític).

El Foment Cultural i Artístic va ser escenari on es va fer el lliurament de les medalles, en un acte ple d’emocions, on totes les persones que van rebre la medalla van coincidir en assenyalar l’agraiment per rebre-la, la ilusió per haver participat en la transformació de la ciutat i el record a la família i els companys amb els quals han desenvolupat la seva tasca. En el cas de Benito Magallón, va ser el seu fill, Daniel Magallón, l’encarregat de recollir la medalla honorífica.

Aquest grup de persones se suma a la llista dels 13 noms que des del 1989 fins ara han rebut aquest guardó: Rosend Tarrida, José M. Luque, Rafael López, Esbart Dansaire, Ateneu Instructiu, Cor de la Flora, Carles Riba, Eduard Alonso, Joan Mestres, Antonio González, Isabel Batlle, Francesc Bonsoms i Carles Ibáñez.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here