La comarca està impulsant la qualitat mitjançant el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyol en Destinacions, un reconeixement d’àmbit estatal també conegut com a SICTED

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s tracta d’un sistema integral de gestió de la qualitat, una millora contínua que afavoreix la coordinació del sector públic i privat, i difón una bona imatge del territori; impulsat per el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Les empreses treballen anualment per garantir a la clientela un servei de qualitat, amb una atenció personalitzada i professional, unes instal·lacions adequades, una gestió mediambiental sostenible i un objectiu essencial: la seva satisfacció.

Per altra banda, hi ha establiments que treballen per l’excel·lència turística i s’han certificat amb la Q de Qualitat Turística.

Aquesta certificació comporta un compromís per assolir la plena satisfacció del client oferint un servei excel·lent, i tot un seguit de requisits establerts per la normativa i controlats, de forma periòdica, per l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Espanyola).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here