Es posarà en funcionament a principis d’abril conjuntament amb una nova iniciativa gastronòmica anomenada “Menú a la teva mida”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Gremi d’Hostaleria de Castelldefels posa en marxa a partir de principis d’abril el “Passaport Gastronòmic Gourmet” perquè els comensals “viatgin” pels restaurants de la ciutat, amb un menú tancat tot inclòs, a 25 €.

Cada local especificarà la seva oferta de menú i els visitants hauran segellar el passaport, prèvia reserva. Entre aquells qui completin el passaport, se sortejarà un creuer pel Mediterrani per a dues persones.

És el tercer any consecutiu que s’efectua aquest itinerari, que en edicions anterior ha tingut molt èxit de participació i un bon nivell de satisfacció per part dels restauradors locals.

A més, aquest any el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels presenta simultàniament una altra iniciativa gatronòmica sota el nom “Menú a la teva mida”, que té per objectiu donar a conèixer la varietat de menús diaris existents al municipi, tant de dilluns a divendres, com en cap de setmana o a la nit.

D’aquesta manera, els restauradors participants oferiran la possibilitat de degustar els seus plats a preus molt accessibles.

El Gremi també està treballant en una altra iniciativa gastronòmica que veurà la llum a l’estiu, la 6a edició de “La ruta de la tapa”, un recorregut pels millors sabors de tapes de la ciutat, veritables exquisideses gastronòmiques per només 3€ amb beguda inclosa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here