El proper mes d’abril POPAPROP inicia la temporada 2013 amb tres concerts programats a Sant Feliu i Viladecans

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]esprés de l’èxit i la bona acollida de l’anterior temporada, POPAPROP ja fa setmanes que està escalfant motors per presentar la nova programació, que arrenca el 12 d’abril a Els Pagesos (Sant Feliu de Llobregat).

Així, el primer concert de POPAPROP estarà protagonitzat per El Petit de Cal Eril, que presentarà el seu nou disc, un doble vinil que respon al nom de La figura del buit, gravat al seu teatre de Guissona amb Mau Boada (Les Aus, Esperit!) exercint de productor.

Les entrades anticipades tenen un preu de 9€ i de 8€ per als Popapropers (subscriptors de la newsletter de POPAPROP) i es poden comprar online. El mateix dia del concert, les entrades es podran adquirir a taquilla per 12€.

El 19 d’abril serà el torn de Estúpida Erikah, a l’Atrium Viladecans, presentat el seu nou àlbum, Fora les cendres, un recull de nou temes amb un toc més elèctric que demostren la consolidació d’aquest grup català que ha apropat a la nostra llengua i amb el seu propi filtre referències com Micah P. Hinson, Arab Strap, Low, Tom Waits, Smog, Johnny Cash, Tindersticks, Sr Chinarro entre d’altres.

Les entrades anticipades tenen un preu de 8€ i de 7€ per als Popapropers i es poden comprar online. El mateix dia del concert, les entrades es podran adquirir a taquilla per 11€.

A finals de mes, el 26 d’abril, The Free Fall Band, presentaran a Els Pagesos (Sant Feliu), el seu primer disc, Elephants Never Forget, un sac de virtuts per tots aquells a qui els agrada el pop cristal·lí, elegant i que arrenca somriures.

Les entrades anticipades tenen un preu de 7€ i de 6€ per als Popapropers i es poden comprar online. El mateix dia del concert, les entrades es podran adquirir a taquilla per 9€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here