És una iniciativa de l’Ajuntament que té per objectiu promoure la reutilització de llibres i el reciclatge creatiu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]n el marc de les activitats previstes per Sant Jordi, el diumenge 21 d’abril al matí el carrer de Sant Joan de Sant Esteve Sesrovires acollirà el primer Mercatroc de llibres i roSES.

Es tracta d’una edició temàtica d’aquest mercat de segona mà ja arrelat al municipi, en la qual els productes que s’ofereixen estaran relacionats amb els llibres, la lectura, Sant Jordi i la rosa. L’objectiu d’aquest iniciativa de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament del municipi és promoure la reutilització de llibres i el reciclatge creatiu.

Les inscripcions per muntar una parada es poden fer de l’1 al 17 d’abril, per correu electrònic a mediambientaj@sesrovires.cat, presencialment a l’Ajuntament o per telèfon al 93 771 30 17. La quota d’inscripció és de 3€ per a empadronats i 6€ per a no empadronats i la convocatòria s’adreça especialment a particulars, entitats i col·lectius, escoles, artesans, artistes, tallers de labors o manualitats, etc.

Els productes que es poden oferir en aquest Mercatroc han d’estar relacionats amb Sant Jordi. Es poden vendre tant llibres o similars (revistes, còmics, etc) com objectes fets a mà pels mateixos participants i relacionats amb la diada (roses, punts de llibre, etc.).

Es poden fer servir tot tipus de materials, però es valorarà molt positivament l’ús de materials reciclats, consideració que es tindrà especialment en compte en l’elecció de la millor rosa.

En aquesta primera edició del Mercatroc de llibres i roSES s’atorgarà un premi en metàl·lic a la millor rosa i a la millor parada. En el moment de la inscripció al mercat, es participa automàticament en el concurs.

A més, durant el mercat l’Ajuntament instal·larà un punt d’intercanvi on els visitants podran portar fins a un màxim de 5 llibres, que podran bescanviar pel mateix número de llibres d’aquesta parada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here