El Municipal de Begues acollirà avui el IV Torneig de Futbol Femení de futbol 7, amb la participació del Barça, l’Espanyol i dos equips bascos. Ahir va tenir lloc la II Trobada Internacional de prebenjamins i benjamins

La quarta edició del Torneig de Futbol Femení del CF Begues de futbol 7 (categoria juvenil cadet) comptarà amb la participació del CD Alperrak, el FC Barcelona, la UE Centelles, el RCD Espanyol, el CD Fontsanta-Fatjó, el CD Hernani i el CE Sabadell.

La jornada començarà a les nou del matí i la final es jugarà a dos quarts de set de la tarda.

Ja ahir, va tenir  lloc la II Trobada Internacional del CF Begues, un triangular de prebenjamins i benjamins entre el conjunt beguetà, l’Escola de Futbol de Gavà i l’Escola Kitchee de Hong Kong.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here