L’acte inaugural es farà el 26 d’abril, en el marc de les activitats de Sant Jordi, però durant tot el mes ja estarà en funcionament

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]l centre de formació de persones adultes, el Servei Local de Català, els Tallers de Música i Sant Just Solidari desenvoluparan a partir del 2 d’abril les seves activitats diàries en el nou equipament Les Escoles de Sant Just Desvern.

L’equipament compta amb 4 bucs d’assaig i 12 aules i el claustre interior, originari de l’edifici, es destinarà a activitats públiques de petit format.

La rehabilitació de l’edifici del carrer Montserrat ha costat prop d’1,5 milions d’euros. D’aquest total, 900.000 s’han finançat amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya i la resta, amb fons propis de l’Ajuntament.

Les Escoles forma part d’un projecte urbanístic que també preveu l’enderrocament de l’edifici del carrer Major amb Salvador Espriu, on hi havia, fins ara, els Tallers de Música i dels edificis del carrer de la Creu, que donaran més obertura cap a l’Ateneu.

Tot i que l’equipament ja estarà en funcionament durant tot el mes d’abril, l’acte inaugural es portarà a terme el divendres 26 d’abril, en el marc de les activitats de Sant Jordi, amb una jornada de portes obertes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here