Amb motiu de l’augment d’excursionistes per Setmana Santa, es reforçen les precaucions a la zona de Montserrat. L’any passat es van realitzar un total de 23 salvaments a tot Catalunya entre divendres Sant i dilluns de Pasqua

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls Bombers de la Generalitat van participar dimecres en un exercici de recerca al massís de Montserrat, a la zona de Collbató, motivat per l’increment d’excursionistes que van a la muntanya per Setmana Santa.

Els cossos de seguretat van fer una crida a la precaució i a la importància d’anar ben preparats per accedir a la muntanya.

L’exercici va consistir en la recreació de la recerca d’un home que se suposava, havia sortit a fer la via ferrada de les Dames i no havia tornat a casa a la nit. Els Bombers van activar el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i també el Grup Caní de Recerca.

L’any passat, des de divendres Sant, fins dilluns de Pasqua, es van realitzar arreu del territori catallà 23 salvaments, deu més que l’any anterior.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here