L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts signa un conveni amb SECOT per fomentar l’emprenedoria a la localitat

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts signa un conveni amb SECOT per fomentar l’emprenedoria a la localitat

SECOT, una entitat de voluntariat d’assessorament empresarial, assessorarà a les persones emprenedores vicentines

SECOT agrupa professionals de tots els sectors de l’economia i de totes les àrees de gestió que, un cop acabada la seva dedicació professional, volen aportar, de manera voluntària, la seva experiència de gestió empresarial a petites empreses i entitats de suport a la creació d’empreses amb pocs recursos per accedir a la consultoria comercial.

Es tracta d’una entitat sense afany de lucre que aprofita l’experiència professional dels seus associats per fer voluntariat d’assessorament empresarial.

Amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i donar suport a les persones de Sant Vicenç que es decideixen a tirar endavant un negoci, el consistori municipal ha signat aquest conveni amb SECOT, una entitat que aplega professionals qualificats, la majoria jubilats o prejubilats, que assessoren de manera voluntària, en base a la seva experiència empresarial.

El conveni es va signar el 15 de març a la Casa de la Vila. El Servei d’Emprenedors de l’Ajuntament treballa ara en l’establiment dels canals adients per vehicular aquest assessorament empresarial.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt