SECOT, una entitat de voluntariat d’assessorament empresarial, assessorarà a les persones emprenedores vicentines

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]ECOT agrupa professionals de tots els sectors de l’economia i de totes les àrees de gestió que, un cop acabada la seva dedicació professional, volen aportar, de manera voluntària, la seva experiència de gestió empresarial a petites empreses i entitats de suport a la creació d’empreses amb pocs recursos per accedir a la consultoria comercial.

Es tracta d’una entitat sense afany de lucre que aprofita l’experiència professional dels seus associats per fer voluntariat d’assessorament empresarial.

Amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i donar suport a les persones de Sant Vicenç que es decideixen a tirar endavant un negoci, el consistori municipal ha signat aquest conveni amb SECOT, una entitat que aplega professionals qualificats, la majoria jubilats o prejubilats, que assessoren de manera voluntària, en base a la seva experiència empresarial.

El conveni es va signar el 15 de març a la Casa de la Vila. El Servei d’Emprenedors de l’Ajuntament treballa ara en l’establiment dels canals adients per vehicular aquest assessorament empresarial.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here