La voluntat municipal és assolir fons per a finançar el projecte solidari d’una entitat climentona, amb el municipi nicaragüenc Ciudad Sandino. Un projecte solidari per potabilitzar l’aigua de les escoles d’aquesta localitat de Nicaragua, que impulsa l’entitat local “El Pinolero”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]imarts es reunia una delegació de l’Ajuntament de Sant Climent encapçalada per l’alcalde, Isidre Sierra, amb el conseller de l’Àrea Metropolitana de Barcelona Jordi Portabella. L’objectiu d’aquestam, presentar a l’ens metropolità el projecte de potabilització d’aigua per a les escoles de Ciudad Sandino, Nicaragua, que desenvolupa l’entitat de solidaritat local “El Pinolero”.

La proposta de l’associació climentona se centra en abastir amb aigua potable mitjançant tancs d’emmagatzematge als centres educatius amb un benefici total per a 6.000 alumnes.

En finalitzar la trobada, la delegació municipal es mostrava optimista respecte a les possibilitats reals d’aconseguir fons de l’AMB per al desenvolupament de la proposta de cooperació, ja que es considera que encaixa amb el Pla Director de Cooperació 2013-2016 de l’ens i amb les seves principals línies d’actuació estratègiques.

Concretament, l’AMB remarca que una de les seves missions “és una cooperació catalana, metropolitana i municipalista, orientada al desenvolupament humà sostenible”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here