Teràpia de shock, The Mamzelles i Barrankillos són els plats forts de la Fira de Primavera 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]M[/dropcap]artorell ha presentat el cartell musical de l’edició d’enguany de la Fira de Primavera. Així, del 26 al 30 d’abril tocaran a Martorell Teràpia de shock, The Mamzelles, Barrankillos, Joan Dausà, Always Drinking, Oques grasses i les Painomi, guanyadores de l’última edició del premi de música local O-Kalia.

El divendres 26 d’abril, Teràpia de shock farà un concert íntim per als joves de Martorell a La 2 de Ca n’Oliveras. El grup, que s’ha fet gran amb la cançó Sense tu (sintonia de Pulseres vermelles), presentarà peces del nou treball amb el seu power pop, a cavall entre la sensibilitat i l’energia descarada.

Aquell mateix dia, a La 2 de Ca n’Oliveras desfilaran Els Catarres, que presenten el seu segon disc Postals; Oques grasses, una formació de reggae a la cassola que presentarà Un dia no sé com i les Painomi, de Martorell, que presentaran el seu disc Estimat convidat.

Els Catarres faran una doble sessió a la Fira de Martorell. El dimecres 24 d’abril, a les 19.00 hores, a l’Escola Municipal de Música explicaran les lletres del grup en una sessió íntima. Per assistir-hi cal inscriure’s de forma gratuïta prèviament al SIJ Punt nord abans del 23 d’abril. L’altra sessió serà el divendres 26 d’abril a La 2 de Ca n’Oliveras.

Los Barrankillos, rumba urbana

El dissabte 27 d’abril, la música de Los Barrankillos sonarà amb força a La 2 de Ca n’Oliveras a les 22.00 hores. Irreverents prínceps de la rumba urbana canalla i mestissa presentaran el seu nou disc Comer y ladrar, amb un directe contundent i energètic.

Acompanyaran a Los Barrankillos, els Always Drinking que presentaran La calle es nuestra. A més, hi haurà l’actuació de la banda de rock de Tony el Largo i Saraband, tots dos, de Martorell. La festa acabarà amb una sessió de house comercial, dance reggaeton i patxanga, Don’t stop the party! amb DJ Blema, DJ Adrià Rodríguez i DJ Like.

Per accedir als concerts de La 2 de Ca n’Oliveras és imprescindible recollir una invitació gratuïta a les oficines d’atenció al ciutadà del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), al Pavelló Municipal, el Complex Esportiu Torrent de Llops, el Complex Esportiu la Vila i el Centre Cultural. L’aforament màxim de la nau és de 1.680 persones i hi haurà servei de bar per als assistents.

El dimarts 30 d’abril com a cloenda de la Fira de Primavera, La 2 de Ca n’Oliveras acollirà l’espectacle Krapula muzic showcase, música tecno house amb els DJ Miquel Moraleda, Guille Placencia i George Privatti. El preu de l’entrada és de 8 € (anticipada) i 10 € (taquilla). La venda anticipada d’entrades es realitzarà a partir de l’11 d’abril fins el 26 d’abril, a la Llibreria Miró (c/ Santacana, 12) i a la Granja del Passeig (pg. de Catalunya, s/n).

Dos concerts de pagament

L’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural acollirà dos concerts de pagament. El diumenge 28 d’abril, a les 20.00 hores, Joan Dausà i Els Tipus d’Interès presenta Jo mai mai. Al seu primer àlbum, entre el pop i el folk d’autor, hi predominen les balades i els mitjos temps on el piano juga un rol vital, amb un so nítid, ric en la producció, però sense embafar amb lletres que parlen de la quotidianitat i del desamor. El preu de l’entrada és de 8 € (anticipada) i 10 € (taquilla).

D’altra banda, el dilluns 29 d’abril, The Mamzelles presenten Que se desnude otra. El grup presenta el seu primer àlbum de cabaret pop o pop teatral, amb unes lletres en català, castellà, anglès i francès amb un sentit de l’humor provocador i especial. El preu de l’entrada és de 3 € (anticipada); 2,5 € (públic jove de fins a 25 anys o públic més gran de 65 anys o pensionista) i 4 € (taquilla). La venda anticipada d’entrades és del 15 al 27 d’abril a la Llibreria Miró (carrer de Santacana, 12) i a la Granja del Passeig (pg. de Catalunya, s/n).

Música i arts a Ca l’Oller i Martocoral al Progrés

El mateix dissabte 27, als jardins de Ca l’Oller hi haurà música i arts amb l’actuació de Joan i Laia, de Martorell, que presenten el seu primer disc Fresh; la performance de dansa Incorag; el músic local Arnau Cintas i la make up versus, del músic Gustav Klimt. Serà de 18.00 a 22.30 hores.

També el diumenge 28, a partir de les 18.00 hores, El Progrés acollirà la 2a edició del Martocoral: un viatge per la música dels temps. Hi participaran 200 cantaires de les diferents corals de la ciutat, com l’Ars Nova, la infantil de l’Ars Nova, la del Barri de Rosanes, la de l’Escola Municipal de Música, la del Progrés, l’Harmonia i la Solvin. L’entrada és gratuïta.

3 COMENTARIS

  1. Els concerts a ca l’Oller són el dissabte 27 amb el mateix horari, no el diumenge 28!!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here