L’equipament, que des de l’obertura del Cèntric està infrautilitzat, allotjarà un casal d’avis, el Centre de Normalització i l’Escola d’Arts ampliada

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Centre Cultural El Remolar del Prat de Llobregat, ubicat sobre el mercat del mateix nom, és un equipament municipal que des de la posada en marxa de la Biblioteca i l’Arxiu al Cèntric fa més de dos anys, està poc aprofitat.

Per treure-hi tot el rendiment, ara l’Ajuntament de la ciutat ha començat unes obres de reforma per adaptar-lo als nous usos que acollirà a partir del curs vinent.

L’Escola d’Arts del Prat, que ara ocupa aproximadament la meitat de la segona planta, es traslladarà a la tercera, que ocuparà totalment. D’aquesta forma es dóna resposta a les creixents necessitats de l’Escola, que fa temps que requereix més espai per a les seves activitats. Amb el trasllat de planta no només guanyarà espai, sinó que també tindrà unes instal·lacions més modernes.

La segona planta acollirà un casal de gent gran i les aules i oficines del Centre de Normalització Lingüística (CNL) El Prat, actualment ubicat a les dependències del Teatre Modern.

Les obres de reforma, que tenen un pressupost de 788.000 euros, inclouen la reparació de la coberta, que està en mal estat i presenta filtracions, i també una neteja de la façana de l’edifici.

Un petit dipòsit documental de l’Arxiu Municipal, que encara roman al Centre, es traslladarà a un altre local municipal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here